Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom mat- och livsmedelsbranschen såsom matinspiration och arrangering av matevent, försäljning av produkter och inredning kopplade till mat och kök samt produktion och försäljning av kokböcker jämte därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 875 | 3 503 | 3 225 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 035 | 1 246 | 1 599 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 108 | 1 245 | 1 599 |
Årets resultat (tkr) | 667 | 799 | 951 |
Summa tillgångar (tkr) | 8 805 | 8 479 | 7 340 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 875 | 3 503 | 3 225 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 035 | 1 246 | 1 599 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 108 | 1 245 | 1 599 |
Årets resultat (tkr) | 667 | 799 | 951 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 900 | 100 | 100 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 6 905 | 8 379 | 7 240 |
Tillgångar (tkr) | 8 805 | 8 479 | 7 340 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 823 | 2 155 | 1 356 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 027 | 763 | 525 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 956 | 5 561 | 5 459 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 8 805 | 8 479 | 7 340 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 914 | 1 000 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 4 875 | 3 503 | 3 225 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 21.2% | 35.6% | 49.6% |
Soliditet | 29.1% | 31.9% | 23.6% |
Kassalikviditet | 115.9% | 157.0% | 132.6% |
J Walldén AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom mat- och livsmedelsbranschen såsom matinspiration och arrangering av matevent, försäljning av produkter och inredning kopplade till mat och kök samt produktion och försäljning av kokböcker jämte därmed förenlig verksamhet.